Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vem är Jesus?

DENNA HEMSIDA ÄR SPECIELLT FÖR DIG SOM VILL VETA MER OM DEN KRISTNA TRON OCH VÄGEN TILL GUD. DU KANSKE ÄR EN ANDLIG SÖKARE OCH UNDRAR ÖVER LIVETS MENING, ELLER BARA NYFIKEN – DU ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN. FÖR ATT SNABBT HITTA DET ÄMNE DU VILL LÄSA OM, SÅ KLICKA PÅ ETT ÄMNE .

***********************
Jesus levde här på jorden för ca 2000 år sedan!. Men vad var det med hans liv som var så speciellt att han i våra dagar har mer än en miljard efterföljare i hela världen. Ingen annan person i världshistorien har påverkat mänskligheten som han. Han bevisade att hans ord var sanna. på många sätt. Människor blev helade från sjukdomar, uppväckta från de döda, de demon-besatta blev fria, ja han t.om bestämde över naturlagarna.
 
Många i hans samtid och även i vår tid håller med om att han var en undergörare, som hade en nära kontakt med fader Gud. Men faktum är att Jesus var och är så mycket mer än detta. Han är nämligen Gud själv som föddes till jorden med ett specifikt syfte, och uppdrag. Jesus kom inte för att ge dig en ny religion som du slaviskt måste följa. Nej han kom för att frälsa hela världen och göra det möjligt för alla människor att bli räddade undan helvetet, och få sina liv förvandlade.
 
Genom hans död på korset betalade han lösensumman för hela mänsklighetens synd. Både vad som varit, vad som då var och vad som skulle komma. Genom sin död gav han dig och mig en fri biljett till himlen och det eviga livet även om vi nu lever 2000 år senare. Men det underbara var att det inte stannade med hans död, utan att han uppstod efter tre dagar för att sedan leva för evigt. Det var endast kärlek som drev Jesus till allt detta. För att du skulle kunna ha en personlig kontakt med honom. Han vill vara din vän idag. Han vill trösta dig när du har det svårt. Han vill hjälpa dig med din oro. Denna grupp är för dig som vill veta mer om Jesus och livet med honom. Kanske har du sökt dig till denna sida nu i tider av stor oro. När hela världen har drabbats av det dödliga viruset covid-19. Du kanske är i behov av tröst och vägledning. Då ska du veta att du kommit helt rätt för det är endast hos Jesus som vi har beskydd, tröst och hopp.
Till startsidan