Fakta om ägg

Hur du kokar dina ägg

Lös- eller hårdkokt ägg

Det finns två olika att att koka ägg-i kallt eller kokande vatten. Ibland kan det bero på spisen för att få det där goda ägget man vill ha. Men också hur man har blivit lärd av föräldrar eller bekanta. Om man kokar äggen i kallt vatten så finns det risk för att ägget spricker lätt. Då är det bättre att antingen lägga fram äggen lite längre i förväg på diskbänken eller så kokar man ägget direkt från kallt och i kallt vatten.

 

 

Med eller utan kaviar

Att äta ägg med kaviar är en smaksak. Det har gjorts tester, prover både i sverige och utomlands, och när det gäller kaviar är det en stor skillnad. Antingen tycker man om det eller så gör man det inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *