inlägg

Ägg är kristen tradition kring påsk

Jerusalem är verkligen en magisk stad där många profeter har levt.

Det är en dröm att åka till Jerusalem och speciellt om du går någon typ av Bibelskola så är det desto roligare. Själv är jag utbildad religionslärare och är även historier. Jag tror på Gud, men jag tror ej blint på det predikare i dag predikar om. Jag har läst hela Bibeln och även studerat den tillsammans med andra på universitetet.

Det bästa hade varit att åka ut i öknen precis som Jesus gjorde och bara meditera. Denna gång med hängmatta Tropilex för att verkligen koppla av. Man behöver också någon som kan gunga hängmattan åt en så att man verkligen kommer i trans. Jag tror inte blint på Bibeln utan är en sökare. Jag vill veta allt om alla religioner och vill själv kunna välja vad jag vill tro. Bara för att man är född i ett land som är kristet behöver man inte bli kristen. Bara för att man även är född i ett muslimsk land behöver man inte bli muslim.

Istanbul är verkligen en stad att rekommendera där finns både moské, synagoga och kyrka för alla behov. Där är alla religioner välkomna vilket gör att många vill just åka dit som turist.

Jag har verkligen studerat alla.religion och jag har kommit på att alla är de mer eller mindre kopior av varandra. Därför vill jag meditera för att se vad jag kommer se i mitt inre. För att kunna meditera behöver jag verkligen en hängmatta att koppla av på. Jag hoppas också att det blåser i öknen för då behöver jag ingen som ska gunga den åt mig. Vinden kommer att sköta detta åt mig så jag slipper tänka på det. Sedan ska jag sätta på någon typ av meditativ musik och bara suga in och koppla av så gott jag kan.

Du kommer tacka dig själv när du väl har provat hängmatta och kopplat av i Jerusalem. Sedan får vi hoppas att den profet du tror på besöker dig under din meditation.

Att tänka på om du är ute i solen och gungar i en hängmatta

  • Du ska verkligen både ha hatt och sol på dig så att du skyddar dig mot solen
  • Ha alltid vatten med dig för man kan bli väldigt törstig
  • Undvik söta saker i öknen för allt sött gör dig mer törstig
  • Undvik även salt för det kan verkligen samla på sig vätska och behovet av vätska kommer öka
  • Täck dig också med skyddande solcréme så du inte bränner dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *