inlägg

På Jesus tid var alla långhåriga

Tänk dig för lite mer än 2000 år sedan så föddes en man som hette Jesus Kristus från Nasaret. Han var långhårig precis som alla kvinnor och män på den tiden var. Vissa var så klart korthåriga men på alla bilder ser vi Jesus med långt hår.

Detta är också en trend bland män att vara långhåriga speciellt om det dessutom är musiker. Det är nästan mer regel än undantag att vara långhårig som musiker.

De som går i kyrkan dvs de män som går i kyrkan vill alltid vara ordentliga och har kort hår. Jesus hade ju långt hår så varför inte köpa lite löshår från Pozehair och härma Jesus när det är julafton. Det hade varit roligt både för barnen och för de vuxna. Tex så har tomten också långt hår och lång skägg. Det verkar som om alla som är helgon har långt hår. Därför ordna lite löshår om du vill se ut som tomten eller Jesus. Det är också roligt att klä ut sig så man behöver inte löshår bara för att man ska vara fin för en fest. Man kan lika gärna ha löshår för att man vill klä ut sig. Du kan läsa mer här om hår mm.

Äggula är jättebra för håret

När det är julfest då ser man speciellt kvinnor som har löshår för att vara extra fina. Sällan man ser en man som har köpt löshår. Därför köp nu löshår om du är en man och speciellt om du är kristen och tror på Jesus Kristus då ska du verkligen köpa löshår. Vi män tappar ju hår dessutom och behöver verkligen lite löshår som kan hjälpa oss på traven.

Det finns löshår som ser verkligen äkta ut. Man kan nästan tro att det är äkta och det är just de äkta håren jag rekommenderar. De går ihop direkt med ditt eget hår och blir en vacker fall av det hela. Ska du dessutom fota dig den dagen så måste du verkligen bära löshår för att få så vackra bilder av dig själv som möjligt. Dem kan du sedan använda på sociala medier eller om du söker jobb i framtiden. För man vill minnas sina vackra stunder och bevara sådana fotografier livet ut så man kan visa sina barn och barnbarn hur fin man var en gång i tiden.

Vi har massor av bilder hemma där vi är extra snygga och visar upp för våra nära och kära när de kommer på besök. För oss är det väldigt viktigt att ta fina bilder och spara dem för framtida behov. Folk vill också minnas dig när du ser som bäst ut i livet med fint löshår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *