inlägg

Har ni hört talas om miraklet CBD olja?

Vi vet att Jesus gjorde mirakel och kund dessutom väcka döda och läka sjuka. Vissa fick dessutom synen tillbaka enligt Bibeln.

Vi vet också om att det finns alternativa behandlingar och healing för att läka människor på cellnivå. Samt så finns det också cbdguiden som kan hjälpa dig i djungeln om att hitta rätt CBD olja anpassad för just dig. Folk har fått hjälp med massor av problem med denna olja. Finns de som har fått hjälp med olika smärtor och framförallt ledsmärta och migrän.

Många människor har provat denna olja mot mer än bara smärta. Den är också uppiggande för folk som är nedstämda. Den hjälper ditt centrala nervsystem att fungera bättre och det är också där allt börjar dvs i vår hjärna och i vårt undermedvetna. Visste ni tex om att alla som får en Nära döden upplevelse träffar bl.a Jesus, Budda och Mohammed. Det är inte alla som möter Jesus utan de som tror på Jesus möter honom och vice versa. Detta är för att din undermedvetna också spelar dig en rejäl spratt.

Vissa säger att de känner igen platsen det kommer till. Har ni tänkt på att när man drömmer tex om att man är släkt med kungen i en dröm så känns det som om man alltid har varit släkt. Eller att man har ett till syskon så har man alltid haft ett till syskon. Drömmar får oss att tro att det alltid har varit så. Därför är det också många som känner igen platsen de kommer till fast att de egentligen är deras undermedvetna som jobbar och aldrig har dött. För om du dör då dör du. Du kan inte vakan igen. Har du vaknat igen så var du aldrig död även om du inbillade dig det.

Det finns egentligen inget övernaturligt allt är naturligt. Jesus sade “Om du i ditt hjärta tror att ett berg ska flytta på sig så kommer den att flytta på sig” OBS han sa inte om du tror på mig då flyttar den på sig. Allt handlar om din egen tro. CBD oljan ökar också ditt undermedvetna så att du får mer kontroll över den och vad kan du då inte göra med ditt liv. Allt är möjligt ja precis allt är möjligt det omöjliga tar bara längre tid. Glöm aldrig det att du är din egen kraft och gåva. Tro på dig själv och du kommer att göra underverk i ditt liv precis som Jesus gjorde med sitt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *