12 juni 2024

Massage

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Alla borde unna sig en massage!

Alla borde få massage minst en gång i månaden. Massage är bra för så mycket och framförallt för välbefinnandet. Massagen ökar blodcirkulationen i kroppen och gör att blodtillströmningen till våra celler förbättras och huden blir stramare och får mer lyster.

Massage rensar också ut på slaggprodukter som ligger kvar i vävnader och i kroppen. Med massagen så hjälper vi slaggprodukterna ut och sen kissar vi ut det sista. På det sättet får vi en friskare kropp, mindre ont och vi kommer att hålla oss friskare längre. Tänk att få allt det bara av en massage!

Efter massage kan du unna dig en god äggmacka med skinka, paprika och levande kryddor.

Reducerar stress. Vi stressar alldeles för mycket numera. De flesta av oss jobbar mer än vi borde och med familj, kanske barn och allt annat så är det mycket som ska hinnas med. En massage hjälper dig att slappna av och att gå ner i varv. Massagen påverkar ditt nervsystem och ser till att du varvar ner. man kan ha mycket att göra, det är inte farligt så länge man också lär sig att ta det lugnt. Så se till att stressa av då ock då.

Om du inte har tiden eller pengarna att gå på massage så kan du och din partner ge varandra massage. Det är bra på så många sätt. Dels får ni lite mer tid med varandra och det är också en skön avkopplande stund för er båda. Det finns många olika massageoljor att välja mellan, på Sinful.se hittar ni ett stort utbud av allt ni kan behöva. Hitta en doft som ni båda gillar. Gillar ni inte dofter så finns det också helt doftfria massageoljor att köpa. Massageljus är också en favorit, då tänder man ett ljus av massageolja. När ljuset smälter blir det en varm härlig olja som ni kan använda att massera med. Supermysigt!

Ta hand om varandra nu under sommaren och semestrar. Stressa inte. Ät god mat, bada och njut av att det är sommar och passa på att ge varandra en lång skön massage! Det är alla värda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *