Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bra snabbmat

Sponsrat inlägg i samarbete med Citysallad

När tiden inte räcker till är det bra att kunna beställa nyttig mat.

Det är inte alltid man har med sig en matlåda till jobbet. Då kan det vara lätt att handla någonting onyttigt till lunchen bara för att man är så hungrig när man går runt i affären. Har man en kort lunch så kanske man inte ens hinner ut för att handla. Då behöver skippa ett mål mat och de är verkligen inte bra.

Jag älskar att det nu finns en salladsbar med hemleverens i Stockholm och Uppsala. Jag hoppas för alla er som bor någon annanstans i Sverige att det kommer till er också snart.

Du går bara in på citysallads hemsida och klickar fram den sallad du vill ha. Du får den levererad hem till din dörr eller till ditt jobb. Är ni många på jobbet så passa på att gå ihop på lunchen och beställ tillsammans.

Sallad är mat som du kan varriera i oändlighet. Det blir lätt att man snöar in på samma sort jämt, för att det är den salladen man tycker om. Mitt tips är att våga testa nya sallader, då kan jag lova att du kommer hitta en ny favorit!

 

Lämna ett svar

Till startsidan